ФЕСТИВАЛЬ БРЫНЗЫ В РАХОВЕ

Дата: 
02/09/2016
Цена: 
1 495 грн

 

1 день. Пятниця, 02.09.2016

КИЇВ. 21:15 – збір групи на ст.м. Житомирська, біля автосалону «Інфініті» (вихід з першого вагону метро). Welcome-drink та подарунки від фірми.
21:30 - виїзд із Києва

 

2 день. Субота, 03.09.2016

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Прибуття до Івано-Франківська. Смачний сніданок із запашною кавою.  Захоплююча пішохідна екскурсія історичною частиною Івано-Франківська. Початок від пам’ятника Івана-Франка – Драматичний театр -  вул. Незалежності, кам’яниця Басcа – Вічевий майдан – Катедральний собор -  площа Шептицького – Бастіон – вул. Низова – Ратуша – Вірменська церква – пам’ятник на Валах –  палац Потоцьких – Синагога – Філармонія – сквер А.Міцкевича – товариство Сокіл – вул. Незалежності.

ЯРЕМЧЕ.  Гірське містечко славиться своїм пам'ятками гуцульської архітектури, адже саме тут знаходиться відомий дерев'яний ресторан-музей «Гуцульщина». Це яскравий зразок народного надбання Західної України, побудований в 1965 р без жодного цвяха по канонах гуцульської архітектури. Даний заклад вважається однис із кращих ресторанів гуцульського стилю.
У Яремче у Вас буде час на закупи сувенірів та смаколиків, можливість продегустувати різні сорти закарпатського вина, розважитися, пообідати.

ЯБЛУНИЦЯ. Поселення у котеджах, відпочинок.

 

3 день. Неділя, 04.09.2016

ЯБЛУНИЦЯ. Сніданок та виселення.Виїзд до Рахова на Фестиваль гуцульської бринзи. 
РАХІВ. Звук трембіти... Гуцульські співи та танки наповнюють вулиці міста Рахова, які гостинно приймають гостей… А ви чули? Так починається вересневий традиційний фестиваль «Гуцульська бринза». Самобутня гуцульська традиція повернення вівчарів додому з полонин вкорінилася в життя рахівчан і стала щорічним ритуалом. Пастухи з отарами овець повертаються до своїх домівок із високогірних полонин.
З цієї нагоди люди влаштовують свято, куди приїжджають гуцули та туристи з різних куточків України. І це все не просто так. Отари овець, зігріті літнім сонцем, небом та свіжістю карпатських полонин, стають джерелом молока, з якого виготовляють смачний гуцульський сир — бринзу (окрім овечої є ще й бринза коров’яча). Для цього кулінарного шедевру кожен майстер має свій унікальний рецепт. Особливість виготовлення бринзи — застосування ферменту зі шлуночка молодого теляти, в якому і готують цей сирний виріб. Ця загадкова робота потребує чимало зусиль та майстерності. Та що тут розповідати? Це все потрібно бачити на власні очі, відчуваючи атмосферу гуцульських кулінарних чаклувань. Приготуванням бринзи, до речі, здебільшого займаються чоловіки.

19:00 - виїзд до Києва.

 

4 день. Понеділок, 05.09.2016

 

КИЇВ. Прибуття до 7:00

 

Вартість туру - 1495 грн/особа

 

Вартість туру враховує:

-  проїзд автобусом згідно мвршруту;

-  нічліг;

-  2 сніданки;

-  екскурсійна програма в Яремчі + відвідання фольклорного і гастрономічного фестивалю "Гуцульська бринза";

-  гід на маршруті;

-  страхування.

 

Додаткові послуги:

-  факультативні екскурсії;

-  вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;

-  обіди